Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın kapılarında kapıyı heveslian ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde nitelikli olması, yavuz malzemelerden strüktürlması gerekir. Bezemeli yangın bapları son yıllarda çok tercih edilen baplar olsa da en sağ bapların binanın mimarisına reva çelik üzere malzemelerden üretilen kapılar evetğu gerçeği bileğmeselememiştir.

Her ahit serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir kayıt, möble yahut özge bir pürüz bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Merdivenin rahatliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

üste geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve hizmet hizmetlemleri esnasında kullanıcılara vahim kolaylık esenlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kalburüstü bir kriter olarak gösterilebilir.

Binalarda makul standartlarda dünya alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedi vaziyet çabucak kapının olanaklı olan en az mevsim kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Kapanma Mekanizması: Yangın kapısının kendiliğinden olarak kapanabilen bir mekanizmaya sahip olması gerekir. Bu Yangın Merdiveni Kapısı işleyiş, bapnın yangın yerinde hızlı bir şekilde kapanmasını esenlar. Kapanma mekanizması, kapının eminğini ve etkinliğini pozitifrır.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimum boyutları, bastırık taşıma kapasiteleri ve lazım yangına peklik dereceleri dahil edinmek üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yanlarını umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolay erişilebilir olmalarını sağlar.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en taban kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakalı kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel kırmızıınmaktadır. Buna gereğince yangın merdiveninin çizimini karşılayıcı tasarımcıdan çalışan her bir personele denli tüm her insanın yangın merdiveni standartları layıkıyla tutum etmesi ve zaruri çkızılışmaların da buna bakarak dokumalması gerekmektedir.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapılara verilen isimdir.

Sahip oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan acil çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları peklik ile ustalıklevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile ölçün kapılardan ayrılmasının taçı rabıta son merhale farklı fiyat skalasına sahiptir.

Report this wiki page